
GOJI
GOJI odborně nazývaná KUSTOVNICE ČÍNSKÁ je doslova ELIXÍREM MLÁDÍ je to ovoce nesmrtelnosti.Jsou to plody keříku asi 150cm vysokého,jsou to bobule červené barvy a chutná asi jako smíchané brusinky, třešně a šípky. Konzumují se sušené k přímé spotřebě asi jako rozinky nebo je můžeme přidávat do ovesných kaší, jogurtů, rýže či moučníků.
Pokud nemáte rádi sušené plody, tak zalijte cca 3 čajové lžičky GOJI horkou vodou, nechte odstát pár minut a poté pijte teplý či studený čaj. Můžete si do nápoje přidat i další plody ovoce a přiosladit i medem. Z GOJI se vyrábějí elixíry zdraví a dlouhověkosti dodnes.
GOJI léčivé účinky odhalili již v dávných dobách tibetští mnichové. Plody GOJI obsahují velké množství základních a stopových minerálů, nenasytné mastné kyseliny a aminokyseliny,polysacharidy a monosacharidy a celou řadu vitamínů.
Kustovnice čínská byla ve starověké Číně dokonce vzácným drahým platidlem. GOJI neboli Kustovnici se říká červený diamant.

NEOHLÍŽEJTE SE ZA MINULOSTÍ
You May Also Like

FILIPOJAKUBSKÁ NOC
June 17, 2022
Důvěra
May 30, 2025