
Léčivost potravin
Nejíme proto abychom žili, ale jídlem se můžeme i dokonce vyléčit. Stačí se jen přiučit i pár nových vychytávek a změnit pár stravovacích návyků a uvidíte, že se budete cítit čipem dál lépe. Ocení to Vaše tělo, oceníte to i Vy. Nejen, že začnete hubnout, ale budete se i lépe cítit. Nezdravé jídlo nás totiž zatěžuje a jsme unavení až otrávení. Několik praktických tipů Vám teď poradíme.
Česnek je známé přírodní antibiotikum a proto je vhodné například před nandáním jídla do misky – nejlépe saláty, vytřete mísu stroužkem česneku. Pokud do zeleninových salátů dáváte zakysanou smetanu nebo kyselé mléko, nepřidávejte už ani ocet a citrónovou šťávu ani pepř, přidejte jen špetku soli nejlépe himalájské, koření, bylinky a nejlepší je nasekat čerstvé bylinky – pažitku, Petržela či rozmarýn.
Nebojte se experimentovat. Do zakysané smetany s bylinkami je nejvhodnější na drobno nakrájená nebo nastrouhaná okurka.Výborně bude chutnat pokud ji posypeme pšeničnými vločkami a rozemletými lískovými oříšky nebo vlašskými ořechy. Tento salátek také můžete naředit trochou mléka, přidat špetku česneku, pak nechte vychladit a můžete ji podávat jako studenou polévku zvanou Tartar. Což je především tradiční balkánský pokrm.

Mezinárodní den štěstí

PŘÁTELSTVÍ
You May Also Like

Jak přírodně léčit UCHO?
August 26, 2023
Nebojte se komunikovat s anděly
February 4, 2024